VIAPLAY

Jøsses, nå er det lenge siden jeg har blogget gitt. Har vært noen fine dager her på Bømlo Folkehøgskole, blitt tatt lite med bilder, men vi har sett en del filmer da. Dette er da blant annet Inception, Brødrene Løvehjerte og 1408. Dette er da tre gode filmer som virkelig er til å anbefale. Hvilke filmer liker du? Er det noen du selv vil anbefale? Gjerne kommenter med det i kommentarfeltet! Og hvor liker du å se dem forresten? Det finnes jo mange plasser man kan se filmer, dette da for eksempel flere plasser på nett og utenfor dataskjermen. Hva er vel bedre enn en liten filmkveld, på en kald høstkveld, med mye godt å spise og drikke og mange koselige mennesker rundt seg?

Om jeg kan få tipse om en side man kan se filmer online, vil jeg gjerne tipse om en side mange vet om, nemlig ViaPlay. Denne siden har utrolig mange filmer. Noe av det beste er nemlig at den første måneden er gratis! Når du begynner å betale vil det koste 79,- i måneden for TV + film, mens den andre pakken inneholder TV + film + Sport for 199,- i måneden.

Det var da dagens reklameinnlegg for i dag, snart begynner jeg å blogge som normalt igjen. Har også noen små ideer om en ny header, og et nytt design som faktisk kan passe til det som skjer dette året ? fokus på Afrika. Gleder meg så sykt til de 4-5 ukene i Afrika! Bare 34 dager igjen nå! Men først og fremst vil jeg bare kose meg de siste dagene her på folkehøgskolen, så litt over en uke hjemme med høstferie.  
For å komme til ViaPlay, trykk HER Én kommentar

katygirl

01.10.2013 kl.20:56

elsker viaplay :D

Skriv en ny kommentar


Design av
Albiss.blogg.no
hits