Tilbake på bloggfronten?

Heisann!

Nå er det lenge siden jeg har gitt noen livstegn. Skulle ønske jeg kunne endre navn på bloggen, men det får så være! Jeg er i alle fall tilbake. Jeg prøver i alle fall. Blir bare mobilbilder, men det håper jeg går fint så lenge!  Kameraet mitt har blitt helt klikk, så nå må jeg vel gjøre drømmen min om det å eie et speilreflekskamera til en virkelighet. For liker jo virkelig det å ta bilder, og hva er vel bedre til å ta bilder med enn et slikt kamera? Mobilen funker jo, men kvaliteten er noe helt annet. 

Så, Maren, hva har skjedd i det siste?  
Nå er jeg veldig usikker på hvem som faktisk titter innom her. Vet ikke om du kjenner meg fra nett, eller hva du gjør. Eller om du er en totalt fremmed. Heisann fremmede! Jeg kommer med fred. Peace out.
Men uansett. Vi har da vært i Kina uken før vinterferien. Her besøkte vi både Beijing og Xi'an. Blir å fortelle mer om det i flere innlegg. Innkjøpene mine kommer også med! Eller noe av det, for masse av det er hjemme. 

Den største oppdateringen jeg kan komme med, er derimot:  

Beijing var det kveld og utenfor hotellrommet var det fyrverkeri. At jeg skulle bli moderator i Kina, var bare helt ufattelig. Og i det hele tatt en moderator. Jeg liksom? Jeg kunne ikke helt tro det, og måtte sette meg ned og puste. I hodet var jeg helt borte, det var nesten så jeg måtte klype meg i armen for å sjekke om det faktisk var en realitet, og ikke bare enda en drøm. Men her satt jeg, og hørte det brake rundt meg. Jeg kunne jo ikke se noe på grunn av den evige smoggen som omgir hele Kina, men brakene kunne jeg høre. Brak som ga gjenlyd for min glede, og for en ufattelig glede.Surrealistisk.

 

Drømmer kommer til virkelighet om du bare kjemper, tror og aldri gir opp!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Design av
Albiss.blogg.no
hits