Norske plus-size bloggere - HVOR blir de av?!

Plus Size Style Inspirations from 12 Plus Size Bloggers (Part 1)

Jeg sitter her og er mektig irritert. Det er rett og slett slik at jeg blir spik-spenna gær'n! I bloggverdenen så kryr det av syltynne blondiner med det nyeste nye. Men hvor blir det av de som er litt større? De som går litt mer rundt normalen, eller over normalen? Det er mye som mangler på topplisten til blogg.no, men heldigvis har vi flere plattformer, så vi har flere plasser å lete! Men nå tror jeg at jeg må roe ned på temperamentet før jeg går totalt av hengslene. Slapp av i skuldrene, pust ordentlig inn og ut, sånn ja. Flink jente.

 Jeg savner å motta inspirasjon til antrekk som kan passe til min egen størrelse. Anbefalinger fra en som selv har store hofter, store lår og mage. Former rett og slett. For det er ikke bare bare å finne klær når man er litt større. Vi trenger også inspirasjon og veiledning i motejungelen. Og bedre blir det heller ikke når vi hele tiden får inntrykket av at - ja, er du litt stor - værsegod å gå i utslitte og stygge klær! Det er som om man får inntrykket av at man ikke er god nok. Jeg bruker å si at "det er kanskje en small-size verden, men mote har ikke en størrelse". Så hvorfor i huleste er det ikke flere slike blogger? De er der kanskje, men da er de i så fall lite synlige. Jeg vet bare om en plus-size blogger her på blogg.no, og kanskje 2-3 norske bloggere på alle bloggplattformer samlet. Vet du om noen? Da hadde det hjulpet veldig! Det er nesten så jeg tenker å bli en selv. Men jeg har bare ikke økonomi til det. Studentlivet...! 

Men man kan jo spørre seg. Det finnes uten tvil litt større mennesker med stor sans for mote. Men vil kanskje ikke utsette seg for bloggplattformer, når samfunnet er slikt det er. Man får hele tiden høre, lese og se at man ikke er god nok. Speilet blir en fiende, maten en trøst og man hater seg enda mer. Trist.

Office Work Outfits Plus Size Blogger Fashion

 

 

#plussize #frustrasjon #blogg #mote #inspirasjon #inspo
- Bilder herfra14 kommentarer

Iris

21.03.2014 kl.23:23

Jeg er heelt enig! Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke har modeller i alle slags fasonger, det finnes mange typer klær som ikke sitter fint på de syltynne modellene, men som passer bedre på de med former.

Hadde btw blitt glad om du hadde sjekket ut bloppisen min http://ierisis.bloppis.no/, selger bla. Ilse Jacobsen støvler!

veronica

21.03.2014 kl.23:48

Jeg forstår veldig godt frustrasjonen din. Jeg har selv mye former, og har jobbet hardt for å gå ned noen kg siden starten på året, men ser meg selv som slank så går kanskje ikke unner den kategorien, men jeg kan tipse deg om noen som gjør det og som inspirerer veldig mange :) Vet ikke om du har lest bloggen hennes før? men hun har nylig startet å blogge igjen.

http://curvesandi.com/

veronica

21.03.2014 kl.23:50

Her er link til bloggen hennes:

http://curvesandi.com/blog/
veronica: Takker! Synes vi burde være fornøyde slik vi er jeg.:)

Hun er nok en av de jeg har lest ja.:)

Nina

22.03.2014 kl.09:31

Enig der! Mangler en del som bruker større enn XS og S!

Klemmetin

22.03.2014 kl.10:26

Så enig:) Jeg er pluss size og mote interessert ta en kikk på bloggen min da vell. Jeg mener vi bør fremme skjønnhet i alle størrelser.

Fuckfest

22.03.2014 kl.10:35

Vi har enda ikke forstått i Norge, at sexyness ikke nødvendigvis handler om BMI!
Klemmetin: Flott blogg!
Fuckfest: 10 poeng til deg!

scorsese86

22.03.2014 kl.15:25

Ja til mer plus-size :)

Klemmetin

22.03.2014 kl.15:26

Takk:) Fuckfest: er så enig former er definitivt mest sexy..
Det har seg nok slik at de fleste som er "Store" ikke føler seg særlig komfortable i sin egen kropp, så da er det rett og slett ferre av de som legger ut fullkroppsbilder i klær. Dessuten finner du de ikke på topplisten, for faktum er at de aller fleste ØNSKER å være slankere, og heller da leser bloggen til noen som er slank. Trist men sant. Selv er jeg Large++, trives egentlig greit med det også.
Asbjörnsdottir: Vi har hatt som jeg vet om, en topplisteblogger som går inn under "plus-size". Og her ble hun tatt godt i mot.

Tenårings gravid <3

22.03.2014 kl.17:23

Jeg er en plus-size blogger. (fordi)= MAGEN MIN HAR BLITT VELDIG STOR NÅ :D !!!!

Skriv en ny kommentar


Design av
Albiss.blogg.no
hits