En helt annen måte å bli renset på....

Forestill deg små fisker som spiser på huden din. Det kiler noe utrolig, samtidig som du sitter der forbauset og forsøker å ikke ta føttene opp fra vannet. De små søte peeler huden for deg, og når du tar føttene opp fra vannet er de silkemyke. 

I førstningen var jeg veldig skeptisk til dette. Forestilte meg bittesmå pirajaer, samtidig som jeg er ufattelig kilen. Og dette var jo midt i kjøpesenteret... Det så ut som om fiskene var veldig sultne. Så jeg satt der da, når jeg omsider hadde fått føttene i, i full latter og kunne ikke dy meg. Føttene spratt opp flere ganger. Men til slutt så gikk det seg til. Lurer på om dette har kurert meg? Det vil da tiden vise! Broren min fikk til og med noen hår spist opp.. for det var et stort område uten hår når han tok opp føttene. Det er sikkert veldig godt med hår.. Til meg så ble neglebåndene betraktelig borte. Og det er jo en fin ting. Både meg og min bror kan stryke under over at det kjentes ut som små elektriske støt, men på en merkelig måte var det gode støt. 

Denne behandlingformen stammer i fra Tyrkia, men er nå spredt litt rundt omkring i hele verden.  I Norge finner vi denne behandlingsformen blant annet i Bergen, Trondheim og Oslo. 

Hjelper også visstnok mot psoriasis. 


Prisen lå på rundt 100,- norske for en person for 20 minutter, men det er nok litt dyrere hjemme i Norge.

Om du ønsker å lese mer: Trykk her4 kommentarer

Marita

14.04.2014 kl.20:38

Hehe,artig å ha prøvd da! :)
Marita: Så absolutt.:)

Klemmetin

15.04.2014 kl.07:43

Å det er kjempegøy vi gjorde det i Spania i fjor:)
Klemmetin: Det er det virkelig, tehe. Kiler noe vanvittig.:p

Skriv en ny kommentar


Design av
Albiss.blogg.no
hits