Dette føles så feil ut

Vi holder på med å grave opp en grav.

Hvorfor?

Vi vil at jorda skal bli Zombie-infisert.

Neida.

Vannledningen har gått hull på.

Eller joda?


Ingen kommentarer

Møkk og skitt dagen lang

Men nå har vi en velfortjent pause/middag. Magen skriker etter usunn kebab. Merkelig det der... hver gang jeg arbeider som rørleggerassistent får jeg en plutselig hunger etter usunn mat. Selv om jeg vet at jeg kommer til å angre forferdelig i etterkant. Jaja! Sommeren er enda lang, så er også livet(forhåpentligvis!) Så jeg har god tid på å komme i form igjen. Smiiiil


Ingen kommentarer

Jeg burde kanskje bli litt flinkere...

Sjekket bloggen, etter noe som kjennes ut som år og dag... Forventet at det ikke skulle være noen som helst som skulle ha gått innom. Men der tok jeg feil. Det er noen hver dag som klikker seg innom. Og det har det gjort siden denne bloggen ble laget. Rart det der. Så kanskje jeg burde bli litt flinkere til det å blogge. Så jeg på en måte gir noe tilbake.

Er ikke så mye som skjer for tiden, eller.. det skjer nesten litt for mye. Mye jobb, vennebesøk, lege, osv. Da er dere i alle fall litt oppdatert, hehe.


Ingen kommentarer

Se så søte

Da har man kommet vel frem til Bømlo og fått sovet noen timer. Jeg er veldig sliten for å si det mildt. Føler meg omtrent som en søvngjenger. Zombie. Holder forresten på med en header for tiden. Kommer muligens i løpet av dagen.


Ingen kommentarer

Tilbake på bloggfronten?

Heisann!

Nå er det lenge siden jeg har gitt noen livstegn. Skulle ønske jeg kunne endre navn på bloggen, men det får så være! Jeg er i alle fall tilbake. Jeg prøver i alle fall. Blir bare mobilbilder, men det håper jeg går fint så lenge!  Kameraet mitt har blitt helt klikk, så nå må jeg vel gjøre drømmen min om det å eie et speilreflekskamera til en virkelighet. For liker jo virkelig det å ta bilder, og hva er vel bedre til å ta bilder med enn et slikt kamera? Mobilen funker jo, men kvaliteten er noe helt annet. 

Så, Maren, hva har skjedd i det siste?  
Nå er jeg veldig usikker på hvem som faktisk titter innom her. Vet ikke om du kjenner meg fra nett, eller hva du gjør. Eller om du er en totalt fremmed. Heisann fremmede! Jeg kommer med fred. Peace out.
Men uansett. Vi har da vært i Kina uken før vinterferien. Her besøkte vi både Beijing og Xi'an. Blir å fortelle mer om det i flere innlegg. Innkjøpene mine kommer også med! Eller noe av det, for masse av det er hjemme. 

Den største oppdateringen jeg kan komme med, er derimot:  

Beijing var det kveld og utenfor hotellrommet var det fyrverkeri. At jeg skulle bli moderator i Kina, var bare helt ufattelig. Og i det hele tatt en moderator. Jeg liksom? Jeg kunne ikke helt tro det, og måtte sette meg ned og puste. I hodet var jeg helt borte, det var nesten så jeg måtte klype meg i armen for å sjekke om det faktisk var en realitet, og ikke bare enda en drøm. Men her satt jeg, og hørte det brake rundt meg. Jeg kunne jo ikke se noe på grunn av den evige smoggen som omgir hele Kina, men brakene kunne jeg høre. Brak som ga gjenlyd for min glede, og for en ufattelig glede.Surrealistisk.

 

Drømmer kommer til virkelighet om du bare kjemper, tror og aldri gir opp!


Ingen kommentarer

FÅTT MEG NY BLOGG

Heisann! Vil bare si i fra til dere som leser denne bloggen, at jeg nå har fått meg en ny blogg. Bloggens navn er "formfullmote.blogg.no". Her tar jeg for meg mote, med mer, for oss som har det lille ekstra på kroppen. Ideen til dette, var når jeg og min familie var på CitySyd for skoshopping. Og jeg, som vanlig, fant ingenting som passet. Men jeg vet jo om skobutikker på nett, for de med ekstra brede føtter. Det samme med klær. Kommer nok til å fortsette med denne bloggen, men for tiden er jeg mer interessert i å holde meg på FormfullMote. 

 

Bloggen finner du her: Formfullmote


Ingen kommentarer

ENDRING AV DESIGN

 

Har en ordentlig høstfølelse for tiden, jeg. Så har sittet og nytt en kopp kakao med litt kanel i. Det gjør smaken så mye bedre! I mens holder jeg jo på å endre om litt på designet, var så lei av mitt forrige, forandringer fryder, ikke sant? En ordentlig søt sammenkobling av blått og rosa. Og jeg er egentlig ingen rosaperson, men joda, synes designet holder på å komme seg. Men det mangler nok en del enda. Gjelds bare å finne ut av det, noe som kan ta sin tid.. leter jo etter dropdown-menyer for kategoriene, siste innlegg, osv, og jeg klarer ikke å finne det. Men, men, dukker vel sikkert opp! Håper jeg i alle fall... Også må jeg jo få meg en header. Ideene er der allerede, gjelds bare å få det ned. 

Men da får jeg fortsette med å rote meg frem, kos deg videre i dag!


4 kommentarer
Stikkord:

SOMMEREN ER HER

Endelig har godværet kommet til Trøndelag også!
Og med det blir alt så mye enklere.

Vi har også grillet i dag, noe som var utrolig herlig.

I mens det putret i grillen, solet jeg meg litt.

Sterk sol? Tja...
Er ikke haka mi søt?

Blir lett sulten av dette...

Og det var servert! Alldeles nydelig.

Bon apetitt!


Én kommentar

SITTER FAST

Sitter for tiden fast i Dombås. Var noe med bilen. Rr jo typisk, er det ikke? Så jeg og brore har sittet og kjedet oss. Resultatet?


4 kommentarer

Nytt ukestema: sunnhet i hverdagen

Da har vi allerede kommet inn i uke nummer 2 i juni. Det blir bare mindre og mindre dager igjen til sommerferien, noe i alle fall jeg er glad for. Været er så som så, kunne godt vært litt mer sol. Både fordi det er herlig når det er litt varmt, og folk slipper å bli totalt snøblinde når de ser meg. Synes nesten synd på dem. 

Så mange dager er det igjen før jeg har sommerferie! Vil du lage din egen nedteller? Da er denne siden fullt brukbar: COUNTDOWN 

Men, ja, denne uka kommer det til å bli satt ekstra fokus på sunnhet i hverdagen. Og vi begynner allerede i kveld. Hva det blir for noe som kommer da, vil jeg ikke røpe så veldig mye av. Men noe kan jeg fortelle, og det er at det skal komme en video. Når den kommer, er jeg derimot usikker på, men den kommer i alle fall før 21:00 i kveld. Lover, tehe. 


7 kommentarer

Rørleggersprekk-dag

Var på jobb i går, så vloget litt. Her kan du se det ferdige resultatet: Nå i dag er det ikke så mye som skjer, bare en veldig støl Maren som ligger i sofaen. Hva har du gjort i dag? 


2 kommentarer

Dagens innkjøp

ENDELIG fikk jeg tak i en sjokolademilkshake! Så dette måtte kjøpes. Og tyggis og snus, kremt. Ingenting jeg anbefaler andre å begynne med. Men for å være litt ironisk, er man en trønder, er man en trønder.. Skinnvest, bart og snus er tingen! 

Og jeg er nå i himmelen. Det kan man egentlig se på øynene mine. Jeg ser lyset! Bare så dumt at lyset som vises, er bak meg.


Men nå tilbake til studiene! Sitter på skolen og kommer til å sitte her til farchan kommer og henter meg, så drar vi på rørleggerjobb sammen, wooho. Rørleggersprekk deluxe!


17 kommentarer

Vinneren av linkerunden

Det har vært en utrolig vanskelig avgjørelse. Likte i grunn alle bloggene, men var nødt til å ta en avgjørelse. 

Valget falt da på bloggen til Naomi Oseki: www.noomse.blogg.no
Denne jenta fikk meg til å smile i så og si hvert innlegg av henne. Jenta er rett og slett en gledesspreder, og slike blogger liker jeg.  Hun blogger interessant og med et levende språk. 

Jeg likte også headeren, selv om jeg ikke helt klarer å sette fingeren på akkurat hva det er jeg liker så godt.  Jeg bare liker den. Kan det være på grunn av antrekket, smilet, de snille øynene? Vet ikke, så jeg velger å si alt.  


4 kommentarer

LINKER, LINKER, LINKERUNDE, WOHO

Hei! 

Da ville jeg også forsøke dette med linkerunder. Kommer til å linke til den bloggen jeg liker best. Det eneste du trenger å gjøre, er å like facebooksiden min HER 
Og kommentere at du har gjort det. Da vil du dermed få din egen link i menyen, og få være der i en uke. 

LYKKE TIL!
 


5 kommentarer

Ti enkle treningstips, samt motivasjon

Kom over en artikkel på Dagbladet(trykk HER for å komme til artikkelen). Denne artikelen tok for seg ti enkle øvelser som visstnok skal gi synlig effekt på tre uker. 
Men for å gjennomføre trening noen ganger, trenger man motivasjon. Artikkelen tok for seg det også:

"1. Fortell om dine planer til noen. Det er lettere å droppe en trening som ingen andre vet om. 

2. Allier deg med en venninne. Dere kan støtte hverandre og pushe hverandre når den ene ikke orker. 

3. Sett deg et mål for hvor du vil være om et år. Lag en plan der du også setter opp (mindre) delmål (for eksempel at du skal ha overskudd til å leke med barna på ettermiddagen). 

4. Er det en dag du ikke orker noe - så husk at bare litt er nok! Gjør noen spensthopp, ta et par pushups - det hjelper det også.  "

Dette var treningstipsene:

Før du starter...


Utstyr: 
Stol, ullsokker, fylt halvliters flaske og eventuelt en matte. 

Varm opp: Start treningen med å varme opp kroppen og få i gang sirkulasjonen i ledd og muskler. Start med å puste dypt inn og slippe pusten ut, stå rett opp ned og finn en god balanse i kroppen. Lukk gjerne øynene, tøm hodet. Repeter pust 5-8 ganger. Kjenn at du bruker hele brystkassen. 

Sving armene og kroppen fra side til side. Ha føttene i hoftebredde avstand mellom føttene, lett bøy i knærne. Hoftene er i ro, sving fra nederst i ryggen og la blikket følge armene mens du slenger dem rundt kroppen fra side til side. 

Husk å puste, kjenn at varmen brer seg gjennom hele kroppen. Avslutt med noen dype pust og senk skuldrene. 

Rett deg opp! God kroppsholdning er viktig når man trener styrketrening. Når vi f.eks. skal gjøre utfall og knebøy, er det viktig å huske på hvordan kroppen vår er i utgangsposisjon når vi starter. 

Stå rett opp og ned, rull skuldrene på plass, løft brystet og stram magemusklene for stabilitet i kroppen, før du starter øvelsen. Måten vi bærer kroppen på gjør mye med hvordan vi gjør øvelsene, og utgangsstillingen er viktig i all styrketrening. 
SETE- OG LÅRMUSKULATUR: Knebøy. Foto: Petter Berg, HM Foto

SETE- OG LÅRMUSKULATUR: Knebøy. Foto: Petter Berg, HM Foto

 

 

1. Knebøy

Stå med føttene i hoftebredde avstand. Knærne og føttene skal peke fremover

Sitt ned så dypt du kommer, og rett deg opp igjen. Kjenn at du stikker rumpa litt ut når du setter deg ned, hold knærne rett over anklene. 

Repeter 8-12 ganger x 3 serier. 

Variasjon: 

Gå opp på tærne når du strekker deg ut, strekk armene opp i taket. Gjør det på en av seriene. 


SETE- OG LÅRMUSKULATUR:
Utfall. Foto: Petter Berg, HM Foto

SETE- OG LÅRMUSKULATUR: Utfall. Foto: Petter Berg, HM Foto


2. Utfall frem

Start med føttene i hoftebredde, sett én fot frem, bøy kneet i 90 grader, bakerste kne skal også i 90 grader ned mot gulvet. Skyv fra på det fremre benet og sett foten tilbake. 

Gjenta 8 ganger pr ben x 3. 

Utfordrende! Ekstra øvelse for deg som har trent før

Utfall bak

Har du utfordringer med knærne kan du gjøre en annen variant. Samme utgangsposisjon, men sett foten bak i stedet. 

Legg vekten på det fremre benet når du setter foten tilbake igjen. Gjenta 8 ganger pr ben x 3. 

 

 

 

SIDEPLANKEN:
Du kan strekke ut begge bena, samt holde den øverste armen mot taket for å få mer effekt. Foto: Petter Berg, HM Foto

SIDEPLANKEN: Du kan strekke ut begge bena, samt holde den øverste armen mot taket for å få mer effekt. 
Foto: Petter Berg, HM Foto

3. Sideplanken

Ligg på siden, bøy nederste kne inn i 90 grader. Strekk øverste ben ut og sett innsiden av foten i gulvet. 

Strekk ut kroppen, sett albue og underarm i gulvet og løft hoftene opp mot taket

Legg øverste arm langs kroppen, trekk inn navlen.  Hold i 15-20 sekunder x 3. 


BALANSE:
Stå på et ben og sett foten inn mot låret. Foto: Petter Berg, HM Foto

BALANSE: Stå på et ben og sett foten inn mot låret. Foto: Petter Berg, HM Foto

4. Balanse

Balansen vår kan trenes opp, den kan variere fra side til side og fra dag til dag, men uansett er det viktig å utfordre nervesystemet vårt gjennom forskjellige balanseøvelser. 

Stå på et ben, sett foten inn mot låret, eller så høyt du klarer, og legg håndflatene mot hverandre. 

Som variasjon lukk øynene og se hva som skjer med balansen da. Skift fot.
RYGG:
Diagonalløft. Foto: Petter Berg, HM Foto

RYGG: Diagonalløft. Foto: Petter Berg, HM Foto

5a. Diagonalløft

Stå med knær og hender i gulvet. Skuldrene skal være over håndleddene og knærne skal være rett under hoftene. Aktiviser mage og rygg, trekk navlen inn mot ryggraden

Strekk ut venstre arm og høyre ben. Tenk at du strekker rett ut, du trenger ikke løfte høyt opp. 
Hold i noen sekunder, gjenta på andre siden. 

10-12 repetisjoner på hver side x 3. 

eller:

5b. En arms roing


Utstyr:
 Flaske, eventuelt manual om du har det. Sett det høyre kneet på en stol og plasser høyre hånd på stolen. 

Sett andre foten i gulvet og hold flasken i den andre hånden. Trekk skulderbladet sammen samtidig som du bøyer i albuen og trekker armen opp langs siden. 

Gjør øvelsen med venstre arm. 10-12 repetisjoner pr side x 3. 
KJERNEMUSKULATUR: Planken. Foto: Petter Berg, HM Foto

KJERNEMUSKULATUR: Planken. Foto: Petter Berg, HM Foto

6. Planken

Sett knærne på gulvet, slipp hoftene ned mot gulvet og plasser albuer og underarmer rett under skulder. 

Trekk navlen inn mot ryggraden, krum halebenet inn og kjenn at du aktiviserer dyp magemuskulatur. 

Hold i 15-20 sekunder x 3. Er dette lett for deg, kan du kan strekke kroppen helt ut for mer effekt. 


ARMER: Sett hendene på en stol med fingrene fremover.
Foto: Petter Berg, HM Foto

ARMER: Sett hendene på en stol med fingrene fremover. Foto: Petter Berg, HM Foto

7. Bakside arm

Sett hendene på en stol med fingrene fremover. Løft brystet opp mot taket, plasser rumpa inntil stolen, bøy knærne og plasser føttene litt ut fra stolen. 

Bøy albuene og slipp rumpa ned mot gulvet. Hold albuene rett bakover, strekk armene ut og løft kroppen opp igjen. 

8-10 repetisjoner x 3. 


BRYST: Pushups. © Foto: Petter Berg, HM Foto

BRYST: Pushups. © Foto: Petter Berg, HM Foto

8. Pushups

Hvis du bare skal gjøre én øvelse er det ikke tvil om hva du bør velge. På knær eventuelt på tærne på gulvet
Så mange du klarer x 3. 

Variasjon:
 Ta på ullsokker på hendene. Ha knærne i bakken og skyv hendene ut til hver side og press de sammen igjen. Gjenta så mange du klarer x 3. 

Alternativ for nybegynnere:
 Stående mot veggen. Pass på at du står ca. en halv til én meter fra veggen. 

Hendene plasseres rett utenfor skuldrene i brysthøyde. Bøy albuene og kjenn at du aktiviserer brystmuskulaturen når du strekker armene ut igjen. Repetisjoner ? så mange du klarer x 3. 

De to siste øvelsene passer best for deg som har trent endel fra før:

 

 

 

KJERNEMUSKULATUR/PULS: Raske inntrekk. © Foto: Petter Berg, HM Foto

KJERNEMUSKULATUR/PULS: Raske inntrekk. © Foto: Petter Berg, HM Foto

9. Raske inntrekk

Ta sokkene på bena, sett hendene i gulvet, strekk ut albuene og kroppen, trekk kneet diagonalt inn mot brystet og gjør raske inntrekk med hvert ben.

Gjør øvelsen i 20-30 sekunder x 3.

 

 

SKULDER/RYGG/KJERNEMUSKULATUR: Skulderskyv. © Foto: Petter Berg, HM Foto

SKULDER/RYGG/KJERNEMUSKULATUR: Skulderskyv. © Foto: Petter Berg, HM Foto

10. Skulderskyv


Utstyr: 
Sokker. 

Ned på knærne, skyv hoftene ned mot gulvet. Plasser hendene i skulderbredde, trekk navlen inn mot ryggraden og skyv hendene fremover så langt du klarer å holde ryggen strak. Trekk en og en arm inn igjen. 

Hold hoftene og rumpe på samme sted på vei tilbake. 6 repetisjoner x 3. 

Denne artikkelen er levert av magasinet Fit Living. 


3 kommentarer

Treningsopplegg for i morgen og motivasjonsbilder

Satser på at jeg ikke er så støl i morgen, for dette er også grunnen til at jeg ikke har trent i dag. Uvant for meg å trene, men det skal jo bli bedre, og ikke planer om jeg ikke får til å knekke dørstokkmila! Ikke denne gangen. Har så utrolig lyst til å få det til denne gangen, også når jeg ikke har det som ukestema. Jeg er nødt. Og jeg har villet. Og det igjennom flere år. Men det har bare ikke gått. Men denne gangen HÅPER jeg virkelig at jeg får det til. Blant annet fordi jeg trenger det virkelig. Beinskjørhet ligger i familien, og dette forebygges. Det hjelper meg når jeg danser, og for en glede jeg har fått ut av det, bare de siste dagene her. Men dørstokkmila kan være utrolig lang og tung. Håper bare det er noen som vil pushe meg når jeg ikke klarer å pushe meg selv. Noen små mål blir det i alle fall. Kommer til å informere deg om hvordan det går etterhert som tiden går, også når ukestemaet ikke er. Å gå ned fem kilo før folkehøgskolen starter, hadde vært som en drøm. 


I morgen blir det intervalltrening.  Spring 2min i raskt tempo, deretter 1min rask gange. Gjentas fire ganger. Dette med litt stigning på tredemølla. 

5x5 armhevinger.
10x3 sit-ups.  

"Beinknuseren" i 2,5 min.  

Slenger med noen bilder som kan fungere som motivasjon. 


6 kommentarer

Min form for trening i dag

Hei, du! Står til? 

Jeg har hatt litt av en stressende trening i dag, og da sikter jeg til dette:

Så sliten i fingrene! Å huff, går ikke an å bli mer sliten. Når man endelig gjør ferdig Alice: Madness Returns, blir man sliten, ohjess. 

Men sluttet tidligere i dag på skolen, skulle bruke tiden hjemme for å øve til eksamen i morgen. Og moren min kjøpte denne til meg, først ble jeg virkelig overrasket


Men så ble jeg virkelig glad, et stort gladbarn. Iskaffe er noe av det beste jeg vet. 


Også fikk jeg henne til å gjøre meg en stor tjeneste, og det var å nappe brynene og farge dem. Takk for det! 
Forresten, et lite tips når du skal nappe bryn: Ha en klut under varmt vann og ta dette på bryna før du begynner å nappe. Da vil porene åpne seg, hårene slippe lettere, og du vil få mindre vondt.


Sitat av henne når hun hadde sett bildet på Instagram: "Du ser jo ut som en Disney-karakter, jo!" Yay, jeg er en skapkjendis! Og like søt som en disneykarakter, woho. 


Det ferdige resultatet. 


Katta i huset har også vært litt sporty i dag! Ikke verst det, slett ikke verst.. 
Kanskje litt skating kan gjøre noe med humøret hans? For med trening så blir man glad! Det er lov til å håpe, sant?

Men er nå glad i den gretne, gamle katta likevel. 

PREIKAST


4 kommentarer

One run closer...

Oh well, hello there! Her er man klar for trening, og egentlig så kan man se at jeg trenger det.

Atter igjen mobilbilder, men å drasse med seg et speilreflekskamera på trening, det høres egentlig litt feil ut.. Så bær med meg når det gjelds kvaliteten. 


Trodde jeg kom til å drukne når jeg skulle sykle ned til treningssenteret, men heldig for meg, så var værgudene på min side denne gangen. Opphold både på turen oppover og nedover bakkene. Men det regna når jeg var inne i treningssenteret og trente, for en flaks, eh? Tror karmaen min var god i dag.


Det dugget for når jeg prøvde å ta bilde, ikke spør meg om hvorfor... Men dere klarer sikkert å se det likevel. 
Dette gikk egentlig bra for en som er så utrent som meg. Så dette programmet kommer jeg til å følge i en stund til, til jeg føler jeg klarer å yte ekstra. 
Det gikk i noen minutter i 8.5 i speed. På slutten var det opp i 10.0 i ett og et halvt. Herlig å kjenne pulsen øke! Men det gikk mest i 5-6. Målet ble i alle fall nådd og det var minst 100kalorier og 30min. 

Etter denne runden på tredemølla, var det styrke og disse sangene var de jeg brukte:Omkring 20x5 sit-ups
10x5 armhevinger 

Til uttøying brukte jeg disse sangene:

Ps: denne skulle egentlig postes i går, men på grunn av et Internett som forsvant, kommer det i dag i stedet. 


6 kommentarer

Månedens tema: vi begynner forsiktig

Nettopp hatt gymtime på skolen. Det må da sies å begynne forsiktig? Den var heller ikke så altfor lang, fra 08:30 til 09:10. Men det var godt å begynne å våkne så smått. Er alltid et trøttbarn på mandager, men nå er jeg ikke trøtt så mye lenger. Woho. 

Senere i kveld blir det å dra på treningssenteret en tur, en liten halvtime på tredemølla og litt styrke, tenker jeg.

Kommer nok til å bli utrolig sliten på slutten av denne uken, siden jeg ikke er så veldig sporty av meg, men hva gjør man vel ikke for bloggen? Haha. Men jeg har bare godt av det, og på en eller annen måte er jeg også nødt til å få en sunnere livsstil. 


Så til slutt skal det slik at dette ikke frister... vanskelig, veldig vanskelig. Danske æbleskiver, bringebærsyltetøy og gløgg. For en fristelse... 
Og slik som man kan se på tallerken og kopp, er dette bildet i fra jul. Utrolig herlig dessert! 


6 kommentarer

Velkommen juni, velkommen månedstema!

Da har vi sagt farvel til mai og gått inn i juni. Noe jeg tipper flere er glade for? 
Nå er det tid for sol, sene kvelder og ferie for mange.

Selv har jeg gått litt amok. Gleder meg bare for mye til ferie. Og prøv å gjett hva? Dykkerbrillene passet! Selv om jeg ser mer ut som en sopp enn en dykker.


Woppikayey for bildeeffekter, ser faktisk brun ut her. Er jeg heldig får jeg brunfarge til slutt jeg også. Nå blir du snøblind bare du ser på meg. 

Men ja, har fått en finfin idé(synes jeg da, usikkert hvordan den blir når den har startet, men vi satser på at det går bra, tehe), og det er å ha MÅNEDENS TEMA på bloggen. Høres ikke det fint ut? Eller, det kan hende det blir flere temaer i måneden, vi begynner i alle fall med det. 

DETTE ER OPPLEGGET FOR JUNI
1. UKA:
Her settes fokuset på trening (fordi jeg trenger det, men også fordi det kan være en god start på en ny måned. Og mange her i bloggsamfunnet er jo veldig opptatt av trening)
2. UKA: Sunnhet i hverdagen (det finnes blant annet veldig mye god sommermat som faktisk er sunn også, så her kommer vi til å prøve oss frem)
3. UKA: Variasjon i ulike klesstiler. Her kommer jeg blant annet til å lete meg frem i garderoben min for å sette sammen noen antrekk, fortelle om ulike klesstiler, med mer. 
4. UKA: Rom for diskusjoner. Her vil forskjellige tema bli tatt opp, men med en liten twist. Kommer til å komme med noen enkle oppskrifter som du kan lage slik at du kan kose deg med noe mens hodet koker over av meninger. Bare hyggelig. 

 Kommer nok til å skrive om hverdagen også, som vanlig. Men håper dere kommer til å like dette. Tror nok jeg selv kommer til å gjøre det i alle fall, tehe! SMIIIIIL
ME PREIKAST 


4 kommentarer

Begynner å se enden på det nå

Lettere sagt sliten nå, så ser sikkert ut som den sure kjeftsmella. Derfor lar jeg være med å legge ut et bilde også, så du blir spart for det synet. 

For tiden holder jeg på med en saktekst, en saktekst om det å sette grenser i pedagogiske situasjoner. Gjorde det i går også, men Word bestemte seg for å hate meg og ikke ta vare på dokumentet mitt. Men er på 250 ord nå, så det begynner å komme seg igjen. Jeg har totalt to innleveringer igjen, denne jeg holder på med nå, og en gigantisk. Og begge skal være innlevert på It'sLearning før i morgen 16:00. Jeg skal klare det. Så blir det så mye mer koselig når helgen også kommer, for da vet jeg at jeg har fortjent det, å bare slappe av så godt jeg kan og ha det vanvittig morsomt på fredagskvelden! Gleder meg. Holder forresten på med en video nå, og du får se hva det er for noen merkelig video jeg nå har stelt i stand senere. 

Også gleder jeg meg til dette:
 

Hvilke planer har du for sommeren?

ADIOS MIS AMIGOS 


14 kommentarer

Good memories

Kom over noen bilder når jeg skulle hjelpe til med å overføre et profilbilde til morchan. Så tenkte bare at jeg ville dele dem med dere. Er jeg ikke snill?

VIRKELIG, VIRKELIG GAMLE BILDER:

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HUNDEBILDER (DER GARD OGSÅ ER MED)
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FØR FEST I FJOR EN GANG, MED SØSTERSEN
 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NIGHTWISH I TRONDHEIM, BORGGÅRDEN 25. AUGUST 2012-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ALANYA, SEPTEMBER 2012
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANDRE BILDER


14 kommentarer

Oppdateringer

Hei, folkens! Hvordan står det til hos dere da? Nyter dere helgen? 

På min kant så går jeg nesten inn i dvalemodus på grunn av tretthet og et hode som holder på å bli fullastet av for mye skolestoff. Så omtrent slik som dette føler jeg meg nå: 

Bildet er flere dager gammelt, men det forklarer ganske så mye. Rart at jeg ikke skjemmes mer av bildene jeg legger ut, men hvorfor skal jeg det? Litt selvironi må man ha!

Men slik er det 
å være student! Også er jeg snart ferdig med innleveringene, og eksamen er på mandag. Så kommer jeg tilbake for fullt med blogginga når alt skolearbeidet er gjort. Lover, tehe. KISS KISS

Ok, det ble for kleint....
ME PREIKAST!

Der ja... det ble bedre.. 


Én kommentar

Sommeroutfit + såå mange oppgaver

Heysa', folks! Varmt i været nå! Hva med hos dere? Smelter dere også? Snart blir hele Norge til en dam av brunkrem og is. Høres deilig ut.... Is med brunkrem-smak. 
Men ja, lovet dere jo et dagens antrekk. Dette er da hva jeg hadde på meg i dag: 


Hadde ikke noe bilde av føttene mine, siden jeg nå bruker sokker, men om dere så absolutt vil se sokkene mine, TADA!: 


Tunika: KappAhl
Jakke: Husker ikke
Tights:  BikBok
Sokker: Vet ikke, H&M sikkert?

Og ja, før jeg tok dette, satt jeg i evigheter med lekser... Mye som skal leveres inn før den 31. mai. Kjenner virkelig presset nå, ja. Og det som ligger der er forresten kake.. GODT. (ja, jeg vet jeg er usunn, men har morchan bursdag, så har hun bursdag, HURRA for deg!) 


Den elskede boka mi... Og musikk må man ha!
 

Synes synd på meg selv her, stakkar meg.... Men nå skal jeg tilbake til oppgavene. For jeg SKAL bli ferdig i tide. 
SEEYA! 


4 kommentarer

Konfirmasjonsdagen til brochan

Det har vært en så utrolig varm dag i dag, at jeg ikke engang har tenkt på å blogge. Det er nesten for dårlig, men i morgen, da skal jeg blogge om den dagen. Eller i alle fall prøve. For har sett at jeg fremdeles har noen lesere, utrolig nok. Så om dere er interesserte i å lese om min hverdag... vel, hvorfor ikke skrive om den da? Kommer forresten med en outfit i morgen, mitt første virkelig rosablogger-innlegg. Woho.

Men nå til overskriften.. Min lillebror har hatt konfirmasjon. Det hadde han på søndagen. En virkelig praktfull dag med i alle fall 23 plussgrader. Og jeg gikk kledd med bunad, noen som forstår at brunkremen rant?Men ei jente som jeg ikke har møtt på flerfoldige måneder var der, og da var dagen min så og si komplett. Gingeren og svartingen forever, hihihi.<3


Og selvsagt må jeg jo ha med et bilde der konfirmanten stilte opp med kappa. Dette var det eneste "vellykka" bildet jeg fikk av ham, så det får bare duge.


Og her har vi Johannes på sitt beste! Han er den type fyr som alltid må gjøre seg til. Er vel det som gjør han så genial også. Er det bare jeg som synes han ser skummel ut?


En tydelig stolt gutt med mora(svarthåra) og søstra ved sin side(hun står ved stolpen).


Og jeg tar alltid bilder når det lønner seg som minst... eller skal jeg si mest? For jeg har hørt at bildene blir best når man ikke fokuserer så mye på at det blir tatt et bilde. Kan det være noe sant i det?Og siden jeg er en skikkelig godtemons, her er det vi hadde til dessert!

Misunnelig?
Ingen kommentarer

Nasjonaldagen (Tilbake etter bloggpause)

Har ikke blogget på en stund nå. Følte bare for å ta en liten pause. Men nå er jeg tilbake igjen da altså. Og klar for å legge ut flere bilder, videoer og tekst. 
Kan da begynne med å fortelle om hvordan nasjonaldagen var for meg i år. Ganske så annerledes enn det jeg er vant med, men forandring fryder, ikke sant?
Hvordan var din forresten?

 Startet dagen med å ta en liten russeknute. Det var da å putte disse to i munnen og drikke en halvliter. Se så store de ble da...

Like etter at jeg tok russeknuta hilste vi på den kjente veien igjen. Og her er da en liten billedcollage over noe som skjedde. Vi pratet, jeg tok bilder igjen, måtte såklart ha meg en is(det hører til den 17., så is må man ha!) og russekortene bare lå der og ventet på å bli gitt ut både her og senere på kvelden. (har aldri hivd ut så mye av et vindu på så liten tid før)


Og her følger jeg også med på moten. Jeg og venninna mi måtte ha oss cola. Fant ikke navnet mitt, så bestemte meg for å være litt ironisk. "Share a coke with søta!" For jeg er jo kjempe søt, ikke sant? Kjempe nusselig.


Og her kommer vi til noe jeg alltid har hatt lyst til å være en del av, og ikke bare være en tilskuer. Stikkord her er rånere, pynta biler, biler av alle slag, musikk, bilder og fulle folk. 
Dette er da bilen vi satt i, fine bilen pynta med flagg både foran og bak. 


Og siden et bilde kan si mer enn tusen ord, her kommer et lite bildedryss over når vi ventetDen kjærligheten på pinnen hadde forresten utrolig morsom smak, blåbærkake med krem, men fint mønster da. Det skal den ha...

Så begynte bilene å komme dit vi skulle starte fra. 


Og her er et bilde fra når vi kjørte midt i toget


Og hvordan gikk det med russekortene som skulle bli delt ut? Hvorfor ikke vise det på et før-etterbilde? 
 

Senere på kvelden ble det en del knall og fall. Levva livet!
------------------------------
Så nå sitter jeg bare her og slapper av. Godt å være hjemme også. Og ikke minst er det godt å bruke noe annet enn russebuksa!
Denne russetiden kommer jeg nok til å huske lenge. 


3 kommentarer

Fagdag på et kinosenter

Vi hadde fagdag i dag, og vi fikk is! Da ble jeg et skikkelig gladbarn. Fikk til å ta bilder med mobilen likevel, og da ble jeg enda mer gladbarn. Så gladbarn at jeg ikke tok bilde før jeg nesten hadde spist den opp, deilig bilde?Nom, nom, godt med is!Fikk hjernefrys i et øyeblikk så prøvde å se tøff ut på egobildene.Også konsentrerer man seg enda litt mer!

Hvordan har dagen din vært?

SNAKKES!


16 kommentarer

Må-gjøre-video

Da var det min tur... og jeg gleder meg til å dumme meg ut.

Er det noe du vil jeg skal gjøre på video? Gjerne kom med det, gleder meg til å se hva dere foreslår.
Men alt til sine grenser, såklart.

Videoen kommer 15. mai eller når nok personer har kommentert.


14 kommentarer

Gårsdagen, samt litt informasjon

Hola!
Først og fremst vil jeg bare nevne den kjedelige informasjonen. Det har seg da slik at mobilen har bestemt seg for å være uvenn med meg. Og jeg får ikke til å åpne Galleriet, heller ikke til å ta nye bilder. Det blir derfor vanskelig for meg å komme med nye bilder, siden det er mobilen jeg bruker for å få bilder inn hit. Men jeg skal nok finne en råd i den perioden mobilen er på reprasjon.

MEN NÅ...
-Gårsdagen- (litt av den i alle fall)

Var til ei venninne i går, og dette nusselige synet var det som møtte meg.

For en fotogen hund! "Hva er det der? Ohh, et kamera! TA BILDE AV MEG DA!"


Prøv å gjett hvem som dånte når hun fant ut at det var valper i hus? Noe så søtt!


Og vi var veldig sosiale med hver vår data! Men virkelig, for et sommervær som var denne dagen! Det var litt vanskelig å fungere normalt.


Og det fant denne jenta også ut og fulgte vårt eksempel.


Skrev forresten om gårsdagen fordi det er egentlig ingenting å skrive om denne dagen, er glad for at jeg i det hele tatt skrev i dag. Trøttbarn deluxe!


SNAKKES!


Ingen kommentarer

En fryd for øyet - me want

Hola! Hvordan har dere det i dag?

Selv sitter jeg her og ser på fullt av nettbutikker, og jeg skulle ønske at lommeboka mi var litt tjukkere.. For bare se på dette..:


Genser fra www.ragnarakk.no
Pris: 666,-

All star wedge
Sko fra www.ragnarakk.no
Pris:
Øverst: 1175,-      
Midterste: 1175,-
Nederste: 975,-


10 kommentarer

Da har jeg fått meg bloglovin, yaay


Én kommentar

Blogganbefaling

I dag vil jeg gjerne komme med en anbefaling også. Adressen er: http://bieberl0ve.blogg.no/
Denne bloggen er verdt å sjekke ut om du virkelig er en belieber. Bloggen blir skrevet av to sekstenåringer som er store beliebers selv, så det du får på denne bloggen er ekte fanmateriale. Så det anbefales å sjekke ut bloggen om du er en belieber!


2 kommentarer

Hvordan er det å være russ?

Siden jeg hadde ei venninne som etterspurte hvordan jeg syntes russetiden var, så får jeg vel skrive om den da. Bare hyggelig, Charlotte. Woohoo.

Å være russ kommer an på hvordan man selv gjør det til. Min har egentlig vært relativt rolig, og det synes jeg er egentlig helt greit, det er jo fort det blir slik også.

Natt til første var jeg en tur på festningen i Trondheim med noen venner og kjæresten. Personlig synes jeg ikke det var så mye liv der, så vi dro heller hjem to timer etterpå.

Dagene etter dette fikk jeg igjen russelua mi, og fikset den selv som jeg skrev om her på bloggen. Vi var også en tur til Hugos Tivoli og ble kvalme på karuseller. Det er alltid morsomt med tivolier, sant? Beklager for at det ikke er noen bilder, for da hadde dere sett ett ansikt som virkelig lyste opp med sin herlige grønnfarge.

Så begynte jeg å blogge da. Og slik har egentlig russetiden min vært. Den har vært rolig med noen russeknuter, en kinotur(der jeg blant annet tok russeknuten med å synge en sang før filmen startet og minte dem på å skru av mobilen), og tatt livet med ro som russ. Delt ut noen russekort nå og da og bare kost meg.

Russetiden er jo til for at man skal ha det gøy og feire at man er ferdig med tolv/trettenårs skolegang, man kan bli sliten også. Det kommer an på hvordan man selv vil feire den. Men dette var da min russetid så langt.


2 kommentarer

On the road again

Morn! Da er vi "on the road again". På vei opp til hjembygda for å treffe en felles kompis av oss og dama. Gledings.

Hva har dere gjort så langt i dag?


7 kommentarer

Rocka outfit + konfirmasjon

Hei! Hvordan har dagen din vært?
Min familie var i konfirmasjon i dag til denne nydelige jenta, i alle fall:

Om vi er i slekt? Søskenbarn. Hvorfor må du være så pen? Får nesten noia over hvor pen du er. Huff. Nei, vi hopper over til en annen del av dagen.Alle bildene er i fra bilturen. Jeg og brochan kjeda oss, så vi fant ut at vi enkelt og greit kunne knipse en del bilder. Nå har dere fått sett broren min også. Er han ikke bra kjekk? Og alle single tretten-, fjorten- plusspluss, åringer der ute, han er fortsatt singel.;)Og for de som ble ekstra nysgjerrig på hvordan han ser ut, og spesielt i finstasen, her kommer et mer realt bilde(håper ikke han banker meg for dette, mer som en sjekkeannonse jo):


Knipsa også et bilde av den tøffe tanta mi, smiil. Hun har nettopp forlovet seg også, så gratuler henne.:)


Det var utrolig fint dekket på, og jeg må si at maten smakte helt nydelig! Rart at kjolen ikke ble trangere etter alt det jeg spiste.. og ja, nå til det som står først i overskriften: dagens antrekk:


Jeg husker dessverre ikke hvor klærne, smykket og skoene kommer fra, da husker jeg heller ikke pris. Hukommelse som en gullfisk, skjønner du.
Har jeg noe på nesen? Hmm, det er noe med ansiktet mitt som jeg ikke helt klarer å sette fingeren på hva er for noe, kan det hende fordi jeg lukker øynene? Nee.

Vi blogges senere!


4 kommentarer

Noen russeknuter + de siste dagene

6. mai:
Som jeg skrev i tidligere innlegg, skulle vi til byen. Dette viste seg å bli en ordentlig koselig dag. Møtte mange kjentfolk som jeg kom i prat med, noe som alltid er trivelig. Gjorde noen russeknuter også, måtte jo ta muligheten. Var vel forsåvidt derfor jeg dro til byen også.. Noen av russeknutene kan sees i videoen under. Andre russeknuter som ble tatt var blant annet å drikke en slush under to min, late som man er en utstillingsdukke i 15min(fikk høre en kommentar om at jeg ikke så levende ut engang), å konsentrere seg om å få en ting til å sveve i 15 min(som du skjønner så har jeg gått Galtvort), osv.


City Syd hadde forresten pyntet med fullt av ballonger i Norges farger. Dette var så stilig at jeg var NØDT til å ta ett bilde.
Jeg vil også ha slike ballonger på rommet mitt. Hadde det ikke blitt fint, tro?
Peter i forkant forresten, som er sammen med den søte jenta under.


Jenta heter Margrethe, til den som måtte lure. Søta.

 
Så avslutter jeg denne dagen med å vise et bilde av meg selv. Woohoo. Skjuler at jeg ikke hadde sminket meg denne dagen heller.

7. mai: Etter en vellykket prøveeksamen ble jeg med noen venner på en biltur. Var kos selv om jeg egentlig var et trøttbarn. Så knipset en del bilder med søte Åse.Men det var uansett godt å komme hjem igjen. Å få kunne slappe ordentlig av. Så nå er man i tipp-topp-form igjen, noen som vil finne på noe?


 


4 kommentarer

Om meg

Jeg er et lite skogtroll på nitten år. Bosatt i en fin kommune utenfor Trondheim en plass.

Mine interesser er så mangt, scrapbook, hunder og dyr generelt, hundeutstillinger, tegning, gitar, data, være med venner, osv. Det kan også hende jeg tenker altfor mye, så man kan vel si det er en interesse...
Mye av dette kommer nok til å bli skrevet om på bloggen.

Nysgjerrig på hvem jeg er, mer utdypende? Da kan du ta kontakt med meg her eller på en annen kontaktmåte, jeg er alltid åpen for å diskutere.


Én kommentar

Kontaktinformasjon

Om det er noe spesielt, noe du vil si meg personlig, en henvendelse av noe slag, osv. så er jeg tilgjengelig på andre områder også.

 

E-post: okami_maren@hotmail.com

Bare å ta kontakt om du føler for det.:]


Ingen kommentarer

Ohh, herlige russetid

Trøttbarn.. vært det i hele dag. Var så glad når jeg ble hentet av kjæresten i dag.

Gjorde så mye rart i går, men for en morsom dag det var! Kommer video og bilder om hva vi gjorde senere i kveld. Gleder meg til å dele det med dere!

Me preikast, kiss kiss.


2 kommentarer

Kort oppsummering av dagen så langt...

Hvor mange ganger har jeg skrevet her på bloggen om at jeg er på skolen? Vel, dette er en av de gangene i alle fall.
Men i alle fall, fått til å ta noen russeknuter i dag. Forsøker å ta femten på en dag, slik at eliteknuten er i boks. Tatt tre så langt. Gi frokost til en lærer, gi eple til en lærer, ha åtte posesnus i leppa i 20 min, og det kjentes merkelig ut, så ut som om hele leppa var hoven:


Skikkelig snusleppe, lekkert!


Blir flere nå snart, gledings! Og senere blir det byen. Smiil.


4 kommentarer

Se meg ødelegge russelua mi...

I dag når jeg sto opp, var jeg vanvittig sliten. Aner ikke hvorfor, hadde mest lyst til å bare ligge der. Men så kom jeg på at jeg jo skulle fikse russelua mi. Så opp av senga..
 
Bare fem minutter til.... Pent bilde? Ja, jeg vet. 


Men da man endelig hadde fått til å stå opp.. skikkelig lei seg fordi russelua ikke passer. Enkelt og greit for mye luft i det store hodet. 

 Så jeg fant frem alt det jeg trengte. Russelua, shortsen som var en del av kostymet til danseshowet i går(går ikke med skikkelig korte shortser til vanlig), saks, papp, tråd og en nål som ikke vises. 
 
Og her går det opp for meg hva det er jeg egentlig er i ferd med.... (trippelhaka mi<3)
Utrolig alvorlig når man syr!
Må si jeg satt fast på flere punkter, men......

JEG KLARTE DET TIL SLUTT! 
10 kommentarer

Video: Årets første russeknute

Fullførte denne i går, men siden internettet var så tverr, legger jeg den ut nå. 

Men jeg må bare si.. denne russeknuta var en veldig luftig begynnelse på russeknutene mine.Kommer til å gjøre flere på mandagen. Får se om jeg legger ut dem også, om ikke alle, så i alle fall noen. 

 

Me preikast senare!


7 kommentarer

Internett, nei der forsvant det igjen... + en sang

Internettet mitt er utrolig vanskelig for tiden. Så om det er noen som har ventet på mitt tapre forsøk på å fikse russelua mi, header og bilder, må jeg dessverre skuffe dere.

I morgen skal jeg også på danseshow, og kommer til å være opptatt store deler av dagen. MEN helgen er ikke over enda, så jeg skal nok klare å mekke i stand noe. Det kommer også en video med min første russeknute i år. Hvilken tror du det er? Hint: kanskje en liten fare med mye luft...

Og for at dette ikke skal bli et for trist innlegg, velger jeg å ha med en sang som er utrolig fin. Synes jeg da. Kanskje du gjør det du også?


Klem, klem.


2 kommentarer

Er menn late?

Veldig interessant overskrift, ikke sant?

Sitter her og ser TV, eller i alle fall litt smågløtting. Litt for opptatt med pc'n, kanskje? Hmm. Men det er egentlig et interessant program, som handler om den store forskjellen mellom menn og kvinner. Det er påvist at kvinner klarer å jobbe lengre, mens menn har musklene, men samtidig ikke klarer å holde ut like lenge. Så det ligger i genene deres at de skal slappe av, for de står ikke på før det skjer en "krise". I alle fall i følge programmet.

 

Kjedelig uten bilder? Kommer i morgen! Da kommer det også en header. Er ny her, så alt er ikke på plass riktig enda, men det vil komme.
I morgen vil jeg også gjøre et "tappert" forsøk på å utvide russelua mi selv. Sydama ville ikke ta sjansen på å ødelegge den, så da prøver man selv. Hvordan vil dette gå, mon tro?

See yah!


4 kommentarer

Wooohooo, rosablogger på vei?

Da har jeg jammen meg fått meg blogg jeg også. Spørsmålet er hvordan dette kommer til å bli. Kommer jeg til å bli en av de typiske rosabloggerne? Oi, oi, oi.

 

Men i alle fall, nå er jeg på skolen og venter på at dagen skal bli ferdig, for da skal jeg hente min elskede russelue.<3
Den var to cm for liten, så sydama her ville gjøre sitt beste for å sjekke om den kunne bli sydd ut. Sa at hun ville gjøre sitt aller beste, jeg er takknemlig.

Men er jeg virkelig så tjukk i hodet? Jaja, "d får værra som d vart, når d itj vart som d sku"!


Én kommentar

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Ingen kommentarer

hits