Av alle ting....

Vi har av alle ting sett på leilighet og hus i dag her i Spania. Første gangen vi er i Spania og vi tenker på å kjøpe oss feriehus, haha. Jaja, slik kan det gå. Bilder kommer i morgen. 

Her er bare noen av antrekket og grillings.  


3 kommentarer

Maren har bestemt seg for å blogge i dag! Ooooo


2 kommentarer

Sinnsykt inaktiv...

Heisann nedstøvete blogg! Har ikke skrevet her på år og dag, men det er vel en bevisning på at det går fint? Vil selvsagt blogge, men har man ikke ordentlig kamerautstyr er også lysten betydelig mindre. 

Men her på folkehøgskolen så går alt kjempe fint! Mye som skjer hver eneste dag. Men gleder meg til å komme til Spania. Det blir så fint å se familien igjen. Å være i sola, bli brun og heit (hahah). Og nå er det ikke lenge igjen til vi slutter... etter påskeferien er det bare 2(!!) uker igjen, og vi har sommerferie. 11. mai. Tidenes tidligste sommerferie. Aner ikke hva jeg kommer til å gjøre på den tiden, men i alle fall jobbe som en gal! Og kjærestekos, selvfølgelig. 


Ingen kommentarer

VENTE, VENTE, VENTE - SNART SETTER JEG FØTTENE PÅ TRØNDERSK JORD IGJEN

Bare en kort liten opdatering. Sitter nå på Flesland i en morsom stol. Fullt av folk overalt. Kanskje ikke så rart? Dette er jo tross alt en flyplass. Og det er første gangen jeg flyr helt alene, med fullt av fremmede rundt meg. Håper bare ikke flyskrekken melder seg gjeldende. Blir nok en liten mellomlanding også. Så da blir det fire ganger jeg får dotter i ørene. Takk og lov for tyggis, bare så lenge jeg finner den da... Også gleder jeg meg til å komme hjem. Skoene er jo helt, hva skal jeg si? Mørbanka. Kan vise bilde senere. Har ikke alt på plass her. Knapt nok jeg har meg selv på plass, for å si det slik. Men å komme meg på flyet og ut av flyet skal jeg nok greie. Stor jente, klare selv! Bildet er fra google.<3 


Én kommentar

HER HAR VI DET SOM FISKEN I VANNET

Ja, som sagt i mitt forrige innlegg skulle jo jeg inn til Bergen i går for å møte min kjære storebror. Fant ut at det tok litt lengre tid enn det jeg trodde. Så først ble det buss og da er det kjekt å ha Candy Crush i hånda for å få tiden til å gå!

Og deretter ferge!

Vel fremme i Bergen, så her kommer da noen bilder over noe jeg fikk se. Min første ordentlige gang her i Bergen (har vært her en gang før også, men da var det stappmørkt og vi kjørte bare rundt for å prøve å finne den plassen broren min skulle bo den gangen), og allerede kan jeg forstå hvorfor han har flyttet hit. For det er jo knallfint. 
Og her viser brore hvor han gikk på skole før.


#Bergen #Hordaland #firsttime


2 kommentarer

DA HAR JEG STEMT FOR ALLER FØRSTE GANG

I dag har jeg da forhåndsstemt. Hva jeg har stemt på, vil jeg velge å holde for meg selv. Dette er jo også første gangen jeg har gjort dette, så det var jo interessant. Men kan noen fortelle meg hva Piratpartiet er for noe? Kunne ikke noe for det, så jeg begynte å le for meg selv inne i boksen, og de som sto i skranken syntes og det var et morsomt navn. Hva er det de står for forresten? Fri bruk av Piratebay og slikt? 


Så var vi da innom hos tanta og bestemora mi. Måtte jo hilse på dem en siste gang før jeg drar til Bømlo. Og denne lille røveren var det som møtte meg. 


Var så og si umulig å ta bilde av ham. Så mye fart i lille Ludvig. På bildet nedenfor ble det også røde øyne på, så det endret jeg i Photofiltre.


Så når vi kom hjem, var det første jeg gjorde å lage meg en liten kopp te og ha fotoshoot med den. 
Men nå får jeg nesten ta et kapittel i Helsefremmende arbeid. Er jo snart eksamenstid for min del, og jeg skal bestå denne gangen.


// #hund #stemme #valg #te #foto #bilde #bilder


9 kommentarer
Stikkord:

GOOD MORNING, SUNSHINES

Våknet egentlig for en halvtime siden, men det føles jammen meg ikke slik ut. Føles ut som om jeg er en zombie eller noe. Selv om jeg sov i åtte timer, og uten noen form for smerter. Hadde sinnsykt til smerter forrige natt, ikke vet jeg hva det var. Men steike, det var vondt. Men nå slapp jeg det, men likevel så føler jeg meg som en zombie? Surmule... 
 
Ja, akkurat sånn! Bleik, totalt ustelt og i en total døs. 

Men altså, jeg skulle godt ha sovet lengre,(Hvordan klarer folk å stå opp i en rett tid om sommeren? Klarer ikke å stå opp noe tidligere enn elleve, jeg. Mirakelmennesker), men jeg har jo en del å gjøre i dag da, så det er egentlig like så greit å stå opp. Dette er mine planer for i dag:
  
Har du noen gjøremål for i dag? 


Én kommentar

MORGENSTUND HAR GULL I MUNN

#hund #frokost #uteliv #eksteriør #interiør // Våknet i en grei tid i dag, noen vil kalle det sent, men siden det er sommer vil jeg kalle det passe. Startet da dagen i ellevetiden, med denne gode frokosten. Det er havreflarn, med druer og jordbær med sukker. Herlig!


Så var det tids for å gå en liten tur med hundene. 


Og bildene taler vel egentlig for seg selv.. 


Et gammelt hus som står ved siden av oss. Ingen bor der, brukes vel mer som en plass folk har tingene sine i. Men synes det er et fint og interessant hus, jeg.
Litt som henger på utsiden av huset vårt, ved en av mange dører (vi har tre plasser vi kan gå inn i huset). 


6 kommentarer
Stikkord:

HJEM, SØTE HJEM. + OUTFIT

Jeg er atter igjen tilbake. Og for en utrolig dårlig blogger jeg har vært i det siste.. Har vært en uke med forskjellige gode folk, og så klart så husket jeg jo ikke å ta bilder når sjansene bydde seg. Eller husket blir feil, jeg husket det, men hadde aldri strøm. Skal begynne å bruke det andre kameraet fra nå av! Jeg synes det er utrolig at det enda er noen som går inn på denne bloggen jeg. Hvem er du og dere egentlig? Jeg blir nysgjerrig jeg, haha. 

#outfit // Men i alle fall dette er det jeg har på meg i dag: 

Joda, jeg bruker briller. Men foretrekker linser. Showing some girlpower!
Men nå må jeg stikke, skal brette sammen noen klær. Så kommer flere bilder senere!


5 kommentarer

MÅNEDEN SOM VAR

MÅNEDEN SOM VAR - SKJEMA

Månedens opptur:
Traff ei av mine beste nettvenner for aller første gang i Oslo.


Månedens nedtur:

Kan virke temmelig rart at jeg klager over dette, men det var en helg der jeg var nødt til å være hjemme, mens et familietreff jeg ble invitert med på, foregikk. Og dette foregår en gang for året.


Månedens flaueste:
Det har egentlig ikke skjedd noe flaut denne måneden. Og det har det ikke vært på en lang stund. Har jeg blitt immun etter disse to merkelige årene? Vet ikke, men det kan godt tenkes. Om jeg hadde syntes at så mye var flaut, hadde jeg heller ikke blogget og lagt ut så mange rare bilder her inne (se blant annet på "månedens mat").

Månedens mat:
Pizza!


Månedens innkjøp:

Har egentlig ikke handlet så mye spesielt denne måneden, bortsett fra drikke, mat, godteri og snus...

Månedens trening: 
 Må være denne turen det, ja. Siden det tross alt var den eneste treningen denne måneden. Men det var en såpass fin tur at det nok hadde blitt det uansett.


Månedens qoute:


Hele livet mitt i en quote gitt... Men jeg skal ikke legge ut om hele livshistorien min nå, da kan jeg heller skrive en bok.

Månedens sang:
Bastille - Pompeii


Månedens blogg:

www.sisteplass.blogg.no

Månedens Instagram:
Tlindtein

Månedens youtubekanal: 
HildeChristina

Mål for neste måned:
Vet ikke om jeg har noe spesifikt mål, men unngå å bli bilsyk på vei til Bergen hadde jo vært fint!

Gledes mest til i neste måned:
Å begynne på folkehøgskole.

Grues mest til i neste måned: 
Forlate Trøndelag og folket her. I alle fall noen av dem.


3 kommentarer

GAVE FRA PARIS

Se hvor heldig jeg var da! Fikk denne lille, søte saken av foreldrene mine som nettopp har vært i Paris. Gladbarn? Ingen tvil! Gleder meg til å bruke det til å blogge med. Så når mobilen er tom for strøm, eller motsatt, har jeg fremdeles en mulighet ekstra. Blir morsomt å bli kjent med det.

Litt flere muligheter kommer det også når det gjelder effekter. Blir kjekt å kunne til jeg har spart opp til et speilreflekskamera.

#glad #kamera #bilde #Paris // takk!


3 kommentarer

SOLING MED BESTEVENN

Som jeg hadde håpet på, ble jeg ikke foreveralone i dag. Guri kom, så da ble jeg gladbarn. 
Og jeg hadde jo håpet på å få sole meg, så da ble jo det også prøvd. Hvordan gikk det? Under kan du få se vårt resultat.  


2 kommentarer

VIDEOBLOGG 26072013, KEBABPIZZA OG "TWERKING DOG"

HEI! Tenkte jeg kunne ta en liten #videoblogg i dag, siden det er så lenge siden sist. Dagen i dag har vært veldig innholdsrik, neida. Men i morgen blir det soling! Ikke det mest interessante det heller, men håper på å få besøk av ei god vennine da. Så blir man ikke foreveralone lenger. Woho! 


Ingen kommentarer

RIVER NED HUSET

Eller... det blir jo mer forberedelser dette, siden vi ikke har gjort så mye enda..

Hjemme alene med Johannes frem til mandag. Da må man jo selvsagt forberede seg til å rive det ned. Kan jo nesten ikke dra noen plass heller, og da blir det vanskelig å holde det ved like.

Men uansett. Startet med å legge meg i bløt, og roe ned hodet. Godt. Og nei, jeg liker ikke armene mine. Små kløfter på armene. Liker.

Tok ikke lange tiden før jeg følte meg som en fisk.

Så var det enkel mat. Nam.

Så nå har jeg forberedt meg godt nok.


Én kommentar

FOR VARMT... HERLIG!

Det er rett og slett Sydentemperatur her for tiden. Så når sommeren endelig kom til Trøndelag kom den for fullt! Er jo herlig, men blir så daff av det, så har improvisert dette innlegget. Er jeg ikke snill?

En sommeropplevelse fra i år var da vi dro på Gatebil. Selv er jeg vant med musikkfestivaler, men dette året var annerledes. Dette året dro vi på bilfestival!

Først kom jeg til feil camp. Så måtte gå det stykket som var. Men jeg kom frem til slutt!

Formen? Vel, la oss si det slik at de bildene jeg tok, trodde jeg selv var veldig bra. Følte meg som en kunstblogger. Bildet over og under kan vise mine såkalte kunstneriske evner..

KJEMPE BRA! Fortjener applaus. Smiil.

Men tross alle odds klarte jeg å få frem et brukbart bilde. Ser ikke dette bra tøft ut?


2 kommentarer

KAKE WEE - VENNINNEKVELD

Sitter, delvis ligger her og ser på TV med Silje.

Er vi ikke et søtt vennepar?

CAKE BOSS! Planlegger selv at vi skal gjøre noe lignende. Ønsk oss lykke til! Det trenger vi..


Ingen kommentarer

JEG LIKER BARE TING HVIS DE ER ROSA. Femidott.

Gutta boys holder på med bil for tiden, som vanlig. Selv synes jeg jo den er helskjønn. Men hvilke kommentarer kommer de til å få tro, og hvor mange fjortisjenter vil sitte på? Nei, hvem vet?

Gleder meg til senere. For øyevipper skal komme også!


3 kommentarer

SOMMERFOTOSHOOT

Dette innlegget opprettes egentlig kun fordi jeg ønsker meg en ny header, og ei venninne av meg ville gjøre det for meg. Kjempe snilt! Så noen bilder vil da bli delt her. 

7 kommentarer

BILDER FRA FERIEN DEL 1

Det har blitt veldig lite blogging nå i det siste, så beklager for det. Men her kommer da et lite bildedryss over ferien så langt. Så prøver vi oss på en liten hashtag: #Sommer

De som har meg på #Instagram har kanskje sett dette bildet allerede? Og for de som ikke har sett det, historien er: Det ble noe feil med bilen(noe som er utrolig typisk), så vi satt fast på Dombås i omkring to timer, og jeg og brore kjedet oss noe grundig. Dette ble da det fine resultatet.


Tøffeste Birk med pappas solbriller. Badass? 


Vi gikk oss noen turer i Fredrikstad by, både gamlebyen og den nyere byen. Mens vi var der var det Glommafestival, så mye skjedde, og gjett om hundene gikk overalt? Var jo så mye å lukte på. Glad jeg ikke har deres luktesans! 


Et lite tog midt i byen var det også, som jeg fant ut at jeg bare måtte ta bilde av. Liker lyden av et marsjerende orkester..


Utrolig fint var det. Men synes du pariserhjulet ser litt merkelig ut? Prøvde meg på en effekt, med ikke så bra resultat. Tenk om et pariserhjul hadde sett slik ut? Da hadde i alle fall ikke jeg villet sitte på! 


GAKK GAKK! På en bro over til gamlebyen Fredrikstad sto dette skiltet. 
Vi var også i Hvaler en liten tur, og gud, så fint det var! 


Også som jeg har skrevet et blogginnlegg om: Møtte nettvenninna mi, Ine, for aller første gang. Kos! Ingen kommentarer

FØRSTE MØTE MED EI NETTVENNINNE

Som du kanskje har lest, så er jo vi på ferie i Fredrikstad. I dag fant jeg derimot på noe annet, noe som jeg har gledet meg til i lange tider, og som vi også har planlagt i Gud vet hvor lang tid? I dag møtte jeg da altså Ine, en av mine beste nettvenninner. Vi møttes i Oslo. Noen vil kanskje synes det er merkelig å møte noen man kun har snakket med via nett og mobil, jeg derimot synes det bare er koselig. Så klart kan det alltids være en risk, så det gjelds jo å være forsiktig. Men for å si det slik, jeg visste at Ine var ekte vare. 

Jeg gruet meg jo selvsagt, men jeg gledet meg også. Når jeg først så henne, gikk nervene i helspinn, men jeg prøvde å roe ned nervene så godt jeg kunne. Er alltid slik når jeg først møter noen, hvorfor vet jeg ikke, for å være helt ærlig. Men etter det første minuttet gikk det utrolig fint. Var vel også litt urolig fordi bussen var en halvtime forsinket, for egentlig skulle jeg egentlig komme bare ti minutter etter henne. Men det hadde gått fint med henne, som var en lettelse. 

Noen bilder ble det også, og her kommer de jeg tok: 

 

En minneverdig dag! 
Og neste møte er allerede under planlegging, slipper henne ikke så lett.  


Ingen kommentarer

FREDRIKSTAD

Skulle gjerne ha blogget litt mer. Men problemer med internettilgang. Bilder kommer i alle fall så snart jeg har ordentlig tilgang.

I dag blir dagen i alle fall tilbringt i Fredrikstad by. Har vært i gammelbyen også. Må si det er fint på begge plassene. Er jo Glommafestival også, og det er jo utrolig trivelig. Fint vær og trivelige folk. Blir bare klarere og klarere at jeg kommer til å flytte hit eller i nærheten. Får bare vente noen år til.


Ingen kommentarer

BLOGGINNLEGG TIL ÆRE FOR CHARLOTTE

Har ei venninne som savnet at jeg blogget, har man da så mye annet valg enn å blogge, da? Neppe. Bare hyggelig. 

I dag har jeg hovedsakelig kun ryddet og pakket. Prøvd å finne frem klær den siste tiden, denne haugen var det jeg kom frem til..
 En av de toppene jeg har valgt å ta med.


Ja, bildene taler vel egentlig for seg.


Å, så sur da!


Leker borte-titt-titt med dere


SO GANGSTAH
Vurderer å ta med denne søte lua bare fordi den er så søt og lodden, med labber og ører og allting. Jeg synes i alle fall da


Så nå slappes det bare av en del med musikk og sunt potetgull, neida, kødda, det er usunt


Tenkte også jeg kunne ta noen bilder av noe av det som henger på veggen min. Drømmefangerene mine.<3


Meg som baby, så egentlig ut som en utlending. Var mye brunere da, enn det jeg er nå. Kan jeg få tilbake brunfargen, vær så snill?


FAITH! 


Malte denne for flere år siden, i 2008, på sånne skolegreier. Gikk vel i åttende da. 3 kommentarer

GUESS WHO'S BACK?

Hånda begynner å bli veldig mye bedre. Så forhåpentligvis blir det mer blogging fremover. Gladbarn.

Men ja, venninna mi har fått seg en ny venn. Bare se hvor søt


3 kommentarer

SWAG

Etter skoleavslutningen i dag (kommer til å savne alle folka. Er jo mitt siste år på videregående. Eller kommer jo til å ta påbygg, men det er jo ikke før en del år. Og til høsten sprer alle seg til forskjellige kanter.. trist) så dro jeg og morchan og spiste.


Og vi hadde det utrolig fint.


Selv om jeg er litt gretten over hånda. Teipet den. Men shit happens!


Så etter en del shopping og triling på grunn av metthet, dro vi hjem. Været var så som så.


Men jeg fant et lite lyspunkt og konsentrerte meg om det. Så lenge det rakk, som ca. i ett par minutter.


Og som jeg skrev, var det ikke så bra vær, men denne dama hadde på seg solbriller likevel hun. Sitat fra henne: "Jeg må jo se litt tøff ut jeg også!"
Dama har i alle fall SWAG! 


P.S.: Et innlegg over hva vi kjøpte kommer, men ikke akkurat nå. Sliten allerede i den ene "friske" hånda. Furtefurte. Livet er kjipt. Ehe. 
SNAKKES!


2 kommentarer

BUSS KAN VÆRE FARLIG

Hadde hastverk når jeg skulle stå av bussen i dag, og på en merkelig måte klarte jeg å forstue hånda mi. Vil derfor ikke være særlig aktiv her på noen dager. Tar altfor lang tid å skrive med en hånd. Sorry. Kan være litt av en "klæbb" som vi sier her i Trøndelag. Men går jo over dette også, som nesten alt annet.


2 kommentarer

15062013 - UNTITLED

Hei, du! 

Jeg ser gravid ut. Lurer på hva jeg skal kalle ungen... 
Neida, er ikke gravid, bare vanvittig oppblåst.


Dette var da min arbeidsoppgave for dagen. Å fjerne all hundeskiten i fra altanen. Hundelivet er ikke alltid så lukseriøst.


Og tror du jeg var glad for det?


Men det var bare å starte, selv om jeg helst ville slippe. Latskap og dårlig lukt, er ingen god kombinasjon. 


Men tross alle odds, ble jeg ferdig jeg også!


Så når jeg satt meg i sofaen etter å ha vasket hendene GODT, la jeg merke til dette...


Ikke noe pent syn akkurat, så hva kan vi gjøre for noe med dette? Hmmm....


Jeg har det! SAKS! Min beste venn til tider (forever alone?).


Og da ble de så mye finere, woohoo. HA EN FORTSATT TRIVELIG LØRDAGSKVELD SÅ SNAKKES VI! 


13 kommentarer

LANGHELG OG KINATUR

Har nå langhelg, på grunn av at vi har fri på mandagen. Rett og slett herlig. Ikke at vi gjør så mye på skolen for tiden, men alltid godt å sove lengre, sant? I alle fall om du er et B-menneske, slik som meg.

Har fått informasjon i fra folkehøgskolen når avreise er for Kinaturen. Vi drar da 11. februar fra Stavanger. Og jeg gleder meg noe så utrolig! Det er veldig lenge til, men kommer til å nyte tiden før den tiden kommer også. Året på folkehøgskole blir bare så utrolig skjønt. Vi skal også til Afrika, og være der i fire-fem uker. 
Da passer egentlig disse sangene veldig godt: 

Alle bilder er i fra www.weheartit.com


Er det noe du gleder deg til? I så fall: hva da?


7 kommentarer

GLEDESRUS OG NYE INNKJØP

HEEEI! HJERTEHJERTEHJERTE

Akkurat nå er jeg utrolig glad. Først og fremst fordi jeg kunne ta tobussen hjem, og møtte da ei trivelig jente

Søte Randi.

Men også fordi at min gode mor hadde kjøpt en del nytt til meg. Lenge siden sist jeg selv har vært på shopping, så hun var sikkert lei av at jeg ikke hadde noe nytt i garderoben, haha. Men snilt var det i alle fall! Så takk!


Slangesmykke i fra Bik Bok, kostet egentlig 99,- men var rabatt på omkring 50-70%. 

Denne var veldig flagrende og behagelig, så den blir nok god på varme sommerkvelder! Kommer til å bruke magebelte til denne. Og legger du merke til trutmunnen? Den kom, kremt.. automatiskt, jøss, blogglivet tar på. 

Ble kjøpt på Hennes og Mauritz. Original pris: 149,- 
Koster nå: 50,-


Denne toppen hadde utrolig fine blonder på ermene. Og jeg er en stor tilhenger av blonder, woho. Så det passet meg utmerket! 

Også kjøpt på Hennes og Mauritz. Original pris: 149,-
Nå: 75,-

Prøver å se tøff ut, men det ble egentlig litt feil til denne toppen...


Så dette ble mye bedre! Smiiiil


Og siden jeg syntes det var så morsomt å ta bilder i dag, tok jeg et siste.

Profilbilde på fjesboka?


14 kommentarer

hits