Jeg elsker det som er nytt

Her kommer dagens innkjøp. Kan høre gledeshylene allerede! Woop woop.Disse brillene fikk meg til å se veldig trønderpatriorisk ut! Levva livet! Mine nye festbriller. Det blir nok genialt å gå på plattfester hjemme i bygda med disse! Gleder meg allerede, woohoo.


Mine nye blå herligheter. Gleder meg til å prøve dem skikkelig ut i morgen! Den lille boksen er vaselin, høhø. Men til bruks når man skal løfte vekter! Hvorfor? Forhindre blemmer. Smart, huh? 

#sko #nytt #innkjøp #mote #sminke #trening #trønder #smykke #glam #skjønnhet #velvære


11 kommentarer

NYTT INNKJØP (HALLOWEEN)

Hallo, hallo! I dag er da familien S.H. på bytur. St. Olavs og uendelig lang og forferdelig skojakt. Liker virkelig ikke å gå på skojakt, men finner alltid noe til slutt! Samtidig kjøpte jeg meg en liten og søt gjenstand til FHS-rommet.

Endret om bildet litt i bilderedigeringsprogrammet på mobilen. Slik ser den egentlig ut:

20,- på Nille. Så nå skal jeg møte en utrolig god venninne. Snakkes senere!


2 kommentarer

NYE INNKJØP

Det er noen dager siden jeg kjøpte mesteparten av dette, så hvor jeg har kjøpt det ligger på en lapp på mitt rom. Men selvsagt, om noen lurer på hvor dette har blitt kjøpt, kan jeg selvsagt finne det frem! Er ikke noe problem det. Mye er handlet på Cirkus Shopping og Savoy.


Noen detaljer. Blant annet buksa som var med i forrige innlegg. Og jeg måtte bare ha et nytt mobildeksel. Valgte rosa fordi det må jo vises at jeg er en blogger! 


Noen som lurer på hvor det er kjøpt? Fyr løs! // #newin #new #nytt #sko #mote #klær


3 kommentarer

hits