VIAPLAY

Jøsses, nå er det lenge siden jeg har blogget gitt. Har vært noen fine dager her på Bømlo Folkehøgskole, blitt tatt lite med bilder, men vi har sett en del filmer da. Dette er da blant annet Inception, Brødrene Løvehjerte og 1408. Dette er da tre gode filmer som virkelig er til å anbefale. Hvilke filmer liker du? Er det noen du selv vil anbefale? Gjerne kommenter med det i kommentarfeltet! Og hvor liker du å se dem forresten? Det finnes jo mange plasser man kan se filmer, dette da for eksempel flere plasser på nett og utenfor dataskjermen. Hva er vel bedre enn en liten filmkveld, på en kald høstkveld, med mye godt å spise og drikke og mange koselige mennesker rundt seg?

Om jeg kan få tipse om en side man kan se filmer online, vil jeg gjerne tipse om en side mange vet om, nemlig ViaPlay. Denne siden har utrolig mange filmer. Noe av det beste er nemlig at den første måneden er gratis! Når du begynner å betale vil det koste 79,- i måneden for TV + film, mens den andre pakken inneholder TV + film + Sport for 199,- i måneden.

Det var da dagens reklameinnlegg for i dag, snart begynner jeg å blogge som normalt igjen. Har også noen små ideer om en ny header, og et nytt design som faktisk kan passe til det som skjer dette året ? fokus på Afrika. Gleder meg så sykt til de 4-5 ukene i Afrika! Bare 34 dager igjen nå! Men først og fremst vil jeg bare kose meg de siste dagene her på folkehøgskolen, så litt over en uke hjemme med høstferie.  
For å komme til ViaPlay, trykk HER 


Én kommentar

FILMTIPS OG MUSIKKTIPS

Hei! Lenge siden jeg har opprettet et slikt emne nå, så hvorfor ikke publisere ett innlegg med filmtips og musikktips? NB. Store variasjoner! Håper dere liker noen av tipsene, om ikke alle, så i alle fall noen få. 


Latin-Amerikansk gladmusikk. 
Ricky Martin - Go Go Go Ale Ale Ale

Ricky Martin er også kjent for sin sang "Viva la Vida Loca"

Dyland & Lenny - Pégate Màs

David Bisbal - Oye El Boom


Kat DeLuna 

Andre sanger fra henne:
Unstoppable
In The End
Party O'Clock

Amaranthe (denne sangen er faktisk ringetonen min. Beskriver så altfor mye, så jeg vil egentlig ikke gå så altfor mye inn på den. Bare jeg som synes at sanger blir som en personlig dagbok, om man samler dem?)

Amaranthe har mange flere fine sanger, for eksempel: 
Leave Everything Behind
Amaranthine
Hunger
1000 Lightyears
Invincible



 Inception 

Handlingen på engelsk:
In a world where technology exists to enter the human mind through dream invasion, a highly skilled thief is given a final chance at redemption which involves executing his toughest job to date: Inception.
Aldersgrense:  15 år
Science Fiction 

 The Orphanage

Handlingen på engelsk:
A woman brings her family back to her childhood home, which used to be an orphanage for handicapped children. Before long, her son starts to communicate with an invisible new friend. 
Aldersgrense:  15 år
Thriller 

Meet the parents

Handlingen på engelsk:
Male nurse Greg Focker meets his girlfriend's parents before proposing, but her suspicious father is every date's worst nightmare. 
Aldersgrense: Tillat for alle.
Komedie. 


For flere forslag finnes det en bra side der man kan kjøpe musikk- og filmblader, og så mange andre forskjellige typer magasiner!

DEN FINNER DU HER


Ønsker deg en god lesing! 


Én kommentar

RABATTKODE PÅ MASCARA TIL DERE

Hei! Dette blir da siste innlegget for i dag, nå er jeg snart klar for å ta kvelden, for å være helt utvilt til en ny skoledag i morgen. For i morgen skal jeg på skolen, det er jeg fast bestemt på! Formen er allerede mye bedre, og for å "feire" det, har jeg en helt ny rabattkode til dere. 

Skriver du inn missmanga13 når du skal i vei å kjøpe en mascara i merket L?Oréal Miss Manga maskara får du hele 50% avslag i prisen. Dette da i nettbutikken Lenson.com
Mega Volume Miss Manga Mascara
Lenson har også mange typer linser til oss som bruker linser! En helt super nettbutikk, spør du meg. Linsene går helt ned til -10 og +6. 


RABATTKODEN ER GYLDIG TIL 30. SEPTEMBER. 


Én kommentar

EN TING JEG SAVNER PÅ FHS

I dag har jeg trent. Ja, faktisk jeg har trent. Det er jo ikke så ille det, er det vel? Veldig lyst til å bli bedre i formen, og muligens også gå ned litt. Men først og fremst få en bedre form, en bedre utholdenhet. Hva jeg har trent, kan jeg ikke si så veldig mye om før tirsdag, men kan si så mye som at det var virkelig morsomt! 
Men så var det jo det store men'et da. Noen ganger har man bare ikke inspirasjon i det hele tatt. Trente jo en del før sommerferien, men nå på høsten har det ikke vært så mye trening. Trist som det er, fordi jeg rett og slett har manglet inspirasjon, og tilgang til magasiner som kan gi inspirasjon. Men i går når jeg surfet litt rundt omkring på Internett kom jeg over en helt super side, med navn Bladpakken. Denne siden lar deg abbonere på alle slags mulige blader. Alt fra Donald Duck, alternativemagasiner, interiør, og så mye, mye mer! Dette ga i alle fall meg noe av gnisten tilbake. Jeg vet jo at jeg selv aldri kan se ut som de på coverne, men er det virkelig det som teller noe? Handler det ikke om å være fornøyd med seg selv? Og ha en god livsgnist? For det ligger noe sant i det, trening gjør så mye med kropp og sinn, og man blir faktisk gladere av det. Og å få inspirasjon levert rett på døra en gang i måneden høres virkelig ikke så ille ut! For å finne ut mer om abbonering med mer, anbefaler jeg sterkt å kikke innom deres side.
TARA FriskShapeUp
For å komme direkte til disse to magasinene: TRYKK

Får du også inspirasjon ved å kikke i magasiner? 


#bladpakken #trening #helse 


Ingen kommentarer
Stikkord:

hits